Hulp op uw bedrijf

Agrarisch loonwerk

Wat moet er gebeuren?

Transport, materieel en werkzaamheden. Wij weten wat ons te doen staat.

We voeren allerlei agrarische werkzaamheden uit in de akkerbouw, tuinbouw en veehouderij. Onze ervaren vakmensen begrijpen wat er moet gebeuren. Ons machinepark is modern en voorzien van GPS technologie. Daarmee voorkomen we overlap bij zaaien of bemesten en maken we optimaal gebruik van de beschikbare oppervlakte voor een hoger rendement. U hebt een karwei, wij de mensen en de machines.

Agrarische werkzaamheden

Wat we doen

We voeren het uitrijden van verschillende soorten mest uit. Zowel vloeibare als vaste mest. Het uitrijden van vloeibare mest doen we met een Schuitemaker tank of met een Veenhuis sleepslang bemester. Voor het strooien van vaste mest beschikken we over twee Strautmann mestverspreiders.

We kunnen verschillende gewassen zaaien. Onder andere uien, cichorei, suikerbieten, mais, pompoenen, tarwe, gerst en graszaad. Dit doen we met alleen een zaaimachine achter de trekker of in combinatie met een spitmachine.

Naast het zaaien van uien kunnen we deze ook planten. Dit doen we met een 4,5 meter brede Deltaplanter. Het is ook mogelijk om vloeibare meststoffen mee te spuiten tijdens het planten.

Voor de akkerbouw rooien we suikerbieten, cichorei en knolselderij met een Grimme Rexor 6200 bietenrooier. Ook rooien we uien op 1,5 meter breed met een Mc. Louis uienrooier KGB en Mc. Louis uienklapper MLR. Daarnaast beschikken we over een Claas combine waarmee tarwe, gerst en graszaad gedorst kan worden. Voor de veehouderij gaat het om werkzaamheden als gras maaien, gras hakselen en mais hakselen. Het gras maaien doen we met een Kuhn front- en achtermaaier. Het hakselen gebeurt met een Claas Jaguar hakselaar.

Ook transport van goederen valt onder onze werkzaamheden. Er zijn verschillende kipwagens/dumpers en tractoren beschikbaar voor het transport van de meest uiteenlopende producten. Dit varieert van gras en mais tot aardappelen en suikerbieten. De kipwagens/dumpers zijn van de merken Beco en VGM. Onze tractoren zijn van de merken Fendt en New Holland. Met een Dezeure overlaadwagen beperken we de modder op de weg en voorkomen we diepe insporing op het land. Dit komt ten goede van het bodemleven.

Voor het schoonmaken van een erf of weg beschikken we over een Joskin watertank en een rolbezem. Met de combinatie watertank en rolbezem zorgen we ervoor dat de weg of het terrein goed schoon wordt.

Samenwerken?

We gaan graag uw uitdaging aan

Neem contact op