Gecertificeerd en compleet

Depot

Alles voor uw project

Alle soorten grond, zand en gerelateerde nieuwe én gebruikte producten

Bij ons op- en overslagdepot kunt u zowel als bedrijf als particulier terecht om diverse producten te halen of te brengen. We zijn er voor opslag, verkoop van grond, zand, gebruikte en nieuwe producten en verhuur van rijplaten. Alles wat u nodig heeft op het gebied van grondverzet en infra, verzameld aan de Langeweg in Bruinisse.

Opslag, verkoop en verhuur

Ons depot

Het samenvoegen van partijen grond of baggerspecie kan effect hebben op de milieuhygiënische kwaliteit, daarom zijn er regels aan het samenvoegen gesteld. Wij zijn BRL 9335 protocol 1 en 2 gecertificeerd. Dat betekent dat we diversen partijen grond mogen samenvoegen bij zowel in- als verkoop.

Ons depot is voorzien van een weegbrug. Alle inkomende en uitgaande producten worden gewogen, daardoor weten wij precies welke voorraden er zijn. Ook alleen het wegen van uw product is een mogelijkheid.

U kunt bij ons terecht voor tijdelijke opslagruimte. Het acceptatieregelement van het depot is hier te downloaden.

Vanuit ons depot verkopen we diverse soorten grond, zand en gerelateerde producten als bijvoorbeeld schelpen, meng- en betongranulaat, graszaad, antiworteldoek en PVC. Deze producten zijn voorzien van de benodigde certificaten.

Bij sommige projecten komen materialen vrij die prima geschikt zijn voor hergebruik. Bijvoorbeeld betonplaten, stalen spanten, dakpannen, houten balken of stenen. Deze producten bewaren we en verkopen we tegen aantrekkelijke prijzen. Vraag bij onze depotbeheerder naar onze actuele voorraad.

Vanuit ons depot verhuren we kunststof en stalen rijplaten. De rijplaten worden vaak gebruikt voor het optimaliseren van de bereikbaarheid van een bouwplaats of ter bescherming van bijvoorbeeld een tuin of (nieuwe) weg. Ook het transport van de rijplaten van en naar de locatie kunnen we voor u verzorgen.

Langskomen of vragen?

Gegevens depot

Bezoekadres:
Langeweg 2b, 4311 RB  Bruinisse

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 7:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag op afspraak

Depotbeheerder:
Ronny van de Panne tel. 06-51510214

Samenwerken?

We gaan graag uw uitdaging aan

Neem contact op