Sterk in bodemwerk

Over Van der Maas

Dit zijn wij

We zijn specialisten
op het gebied van bodemwerk.

Agrarisch loonwerk en grondverzet zijn onze belangrijkste werkzaamheden. Ook beheren we op ons depot in Bruinisse een grondbank met diverse soorten zand, grond en gerelateerde producten. Met daarnaast een ruim machinepark en een team van 24 specialisten hebben we alles in huis voor sterk bodemwerk voor uw project.

Sterke cijfers

Daarom kiest u voor Van der Maas

20
Moderne en goed onderhouden machines
24
Gemotiveerde en ervaren specialisten
100+
Jaar ervaring in bodemwerk
2.000
Ton aan grondsoorten op voorraad

Onze historie

Van oudsher een familiebedrijf

In 1908 is het bedrijf gestart als eenmanszaak er werd agrarische loonwerk uitgevoerd. De eerste tractor werd in 1944 aangeschaft, dit was een Cormick die 6 kilometer per uur reed. In de jaren hierna is het machinepark verder uitgebreid. Eind jaren ’80 komen er twee mobiele kranen en wordt er gestart met het uitvoeren van grondverzet. Al die tijd is het bedrijf in de ervaren handen van de familie Van der Maas gebleven. Decennia lang runde Kees het bedrijf met zijn broer Jacob. Vanaf 1988 zet hij het samen met zijn zoon Wilco voort. Sinds 2003 is Wilco de eigenaar van het huidige Van der Maas.

 

Duurzaam ondernemen

Oog voor bodemkwaliteit en klimaat met Bokashi

Duurzaamheid is de toekomst. De Bokashi die we maken door toepassing van fermentatie geeft organisch restmateriaal terug aan de bodem. Daarmee draagt u bij aan een gezonde bodem zonder extra productie van CO2. Een milieuvriendelijke oplossing die zorgt voor een betere bodemkwaliteit, wat ten goede komt aan uw gewassen.

Betrouwbaar

Gecertificeerd voor uw én onze zekerheid

Samenwerken?

We gaan graag uw uitdaging aan

Neem contact op